Omalovánky Natsu

Natsu je jméno, které se často vyskytuje v japonské kultuře a může mít různé významy v závislosti na kontextu. V japonském jazyce slovo „Natsu” znamená „léto”. Je to také běžné křestní jméno.

Jednou z nejznámějších postav s tímto jménem je Natsu Dragneel, hlavní postava v mangové a anime sérii „Fairy Tail”, kterou vytvořil Hiro Mashima. Natsu je mladý kouzelník specializující se na ohnivou magii a je členem cechu Fairy Tail. Jeho cílem je najít svého zmizelého adoptivního otce, draka Igneela.

Jméno Natsu se může vyskytnout i v jiných dílech fikce, v populární kultuře nebo jako obvyklé japonské jméno.

  1. Znamená „Léto”: Jméno Natsu v japonštině znamená „léto”, což je v sérii „Fairy Tail” symbolické, protože postava Natsu má schopnosti spojené s ohněm.
  2. Insipirace: Tvůrce „Fairy Tail”, Hiro Mashima, byl inspirován různými zdroji, včetně svého předchozího díla „Rave Master”, při tvorbě postavy Natsu.
  3. Ohnivá Magie: Natsu je známý svou specializací na ohnivou magii, což je odrazem jeho vášnivé a neohrožené povahy.
  4. Šátek: Natsu nosí šátek, který dostal od svého adoptivního otce, draka Igneela, a který pro něj má velký sentimentální význam.
  5. Společníci: Natsu má malého křídlatého kamaráda Happyho, který je jedním z nejbližších přátel a společníků.
  6. Ethernano: V sérii „Fairy Tail”, Natsu, jako všichni kouzelníci, používá zvláštní typ energie známý jako Ethernano k provádění magie.
  7. Dragon Slayer: Natsu je jedním z mála Dragon Slayers, což jsou kouzelníci vycvičeni draky k boji proti jiným drakům.
  8. End: V pozdější části série se odhaluje, že Natsu je vlastně reinkarnací END (Etherious Natsu Dragneel), demona vytvořeného Zerefem.
  9. Různé adaptace: Kromě mangy a anime je postava Natsu také zahrnuta v několika videohrách, filmových adaptacích a spin-off mangách.
  10. Popularita: Natsu je jednou z nejoblíbenějších postav ve „Fairy Tail” a získal několik ocenění v anketách popularity jak v Japonsku, tak v zahraničí.