Omalovánky Puffle

Puffle je druh domácího mazlíčka z populární online hry „Club Penguin”, kterou vytvořila společnost New Horizon Interactive a později ji koupil Disney. Hráči v „Club Penguin” mohou adoptovat různé barvy Pufflů a pečovat o ně. Každá barva Puffle má svou vlastní osobnost a zvláštní schopnosti. Přestože jsou primárně kulaté s velkýma očima, jejich vzhled a vlastnosti byly v průběhu let rozšířeny o nové varianty.

Samozřejmě! Zde je seznam několika zajímavostí o „Puffle” z „Club Penguin”:

  1. Různé barvy a osobnosti: Každá barva Puffle má svou vlastní jedinečnou osobnost. Například červený Puffle je odvážný a miluje dobrodružství, zatímco fialový Puffle je umělecký a miluje tanec.
  2. Skryté Puffly: Přestože bylo na začátku dostupných jen několik barev Pufflů, postupem času byly přidány další, včetně některých „skrytých” Pufflů, které hráči mohli objevit během speciálních událostí.
  3. Puffle Hotel: V jednom z updatů „Club Penguin” byl představen „Puffle Hotel”, luxusní hotel pro Puffly s různými místnostmi a aktivitami pro tyto malé mazlíčky.
  4. Puffle Launch: Existuje minihra s názvem „Puffle Launch”, kde hráči mohou vystřelit svého Puffle do vzduchu, aby sesbírali mince a dosáhli cíle.
  5. Příběhy a komiksy: Kromě samotné hry „Club Penguin” bylo mnoho příběhů a komiksů, které se zaměřovaly na dobrodružství Pufflů, což je ještě více zpopularizovalo mezi hráči.
  6. Změna vlastníka: Ačkoliv „Club Penguin” původně vytvořila společnost New Horizon Interactive, v roce 2007 ji koupil Disney a rozšířil svět Pufflů a dalších postav v „Club Penguin”.