Omalovánky Kiratto Pri Chan

Kiratto Pri Chan je japonský anime a manga seriál, který patří do franšízy „Pretty Series”. Příběh sleduje dvě dívky, Mirai Momoyama a Emo Moegi, které se chtějí stát populárními v nové trendové online hře „Pri Chan”. Aby v této hře uspěly, vytvářejí své vlastní video kanály a sdílejí své vystoupení, oblečení a dekorace. Během své cesty objevují nové přátele a učí se hodnotě týmové práce a kreativity. Seriál kombinuje prvky módy, hudby a technologie a je oblíbený zejména u mladšího publika.

Kiratto Pri Chan – zajímavosti:

  1. „Kiratto Pri Chan” je součástí „Pretty Series” franšízy, která zahrnuje také populární série jako „Pretty Rhythm” a „PriPara”.
  2. Přestože „Kiratto Pri Chan” sdílí některé prvky s předchozími seriály „Pretty Series”, má svůj vlastní jedinečný příběh a postavy.
  3. Seriál kombinuje tradiční animaci s CG animací, zejména při hudebních a tanečních scénách.
  4. V seriálu je velký důraz kladen na vytváření vlastního obsahu a sdílení toho online, což odráží současný trend mezi mládeží.
  5. Kromě televizního seriálu byly také vydány videohry „Kiratto Pri Chan”, které hráčům umožňují vytvářet a upravovat vlastní postavy a videa.
  6. Mnoho produktů, od hraček po oblečení, bylo vytvořeno na základě postav a módních trendů z „Kiratto Pri Chan”.
  7. Některé písně z anime byly vydány jako samostatné singly a staly se populárními v Japonsku.
  8. Série zdůrazňuje hodnoty přátelství, kreativity a odhodlání.
  9. „Kiratto Pri Chan” bylo vysíláno na několika televizních kanálech v Japonsku a později bylo přeloženo do několika jazyků pro mezinárodní publikum.
  10. Série měla své speciální epizody a crossover eventy s jinými „Pretty Series” seriály.