cKIM KARDASHIAN

Kim Kardashian je americká celebrita, podnikatelka a mediální osobnost. Narodila se 21. října 1980 v Los Angeles v Kalifornii. Kim Kardashian se proslavila díky reality show „Keeping Up with the Kardashians“, která sledovala životy její rodiny, včetně její matky Kris Jenner a jejích sourozenců. Kim Kardashian je známá svým jedinečným stylem, podílem na módě a módním návrhářství.

  1. Začátky kariéry: Kim Kardashian se stala slavnou díky reality show „Keeping Up with the Kardashians”, které mělo premiéru v roce 2007 a přineslo jí obrovskou popularitu.
  2. Podnikatelka: Kim je známá nejen jako televizní osobnost, ale také jako podnikatelka. Je majitelkou značky kosmetiky KKW Beauty a značky spodního prádla Skims.
  3. Rodina Kardashian-Jenner: Kim Kardashian je členkou známé rodiny Kardashian-Jenner, do které patří její sestry – Kourtney Kardashian, Khloé Kardashian, Kendall Jenner a její nevlastní sestra Kylie Jenner.
  4. Aktuality: Bohužel nemám přístup k nejnovějším informacím, protože má databáze byla aktualizována po září 2021. Pro aktuální informace o Kim Kardashian si prosím zkontrolujte aktuální zpravodajské zdroje v češtině.